Poziv na 3. Sajam dijelova i opreme za starodobna vozila u Ivanić-Gradu

U nedjelju, 18. lipnja, Oldtimer klub Ivanić-Grad organizira 3. Sajam dijelova i opreme za starodobna vozila na prostoru “Malog trga” i gradske tržnice Maznica. Ova jedinstvena manifestacija okupit će ljubitelje oldtimera i ponuditi širok izbor dijelova za automobile, kamione, traktore, motocikle i bicikle.

Sajam će biti otvoren od 08:00 do 14:00 sati, pružajući posjetiteljima dovoljno vremena da istraže bogatu ponudu na štandovima. Izlagači će predstaviti ne samo dijelove vozila već i raznovrsne starine, fotografije i literaturu. Uz organizatore, na štandovima će se predstaviti i članovi nekoliko oldtimer klubova iz drugih gradova, stvarajući priliku za razmjenu iskustava i znanja među zaljubljenicima u starodobna vozila.

Najzanimljiviji dio Sajma bit će izložba starodobnih vozila, koja će biti smještena na platou “Malog trga”. Posjetitelji će imati priliku diviti se predivnim primjercima oldtimera i upijati njihovu povijest i šarm.

Sajam dijelova i opreme za starodobna vozila u Ivanić-Gradu: Mjesto susreta za ljubitelje starina i tehničke kulture

Iako izlagači na štandovima mogu biti samo članovi Oldtimer klubova, ovaj Sajam privlači sve ljubitelje starina i tehničke kulture, kao i znatiželjnike svih dobnih skupina. Organizatori se nadaju da će događaj potaknuti nove entuzijaste da se zainteresiraju za svijet starina i starodobnih vozila.

“Naš cilj je očuvanje i širenje znanja među članovima oldtimer klubova te privlačenje novih ljubitelja koji će doprinijeti zajednici. Ovaj Sajam donosi uzbudljiv sadržaj u kalendar događanja našeg grada”, istaknuo je predstavnik Oldtimer kluba Ivanić-Grad.

Svi posjetitelji su dobrodošli na 3. Sajam dijelova i opreme za starodobna vozila, koji će pružiti uvid u svijet oldtimera i oplemeniti nedjeljni izlet za sve zaljubljenike u tehničku baštinu.

2023-06-13T14:52:51+02:0013. Lipanj, 2023.|Najave, Novosti|